Vergaderen

Een vergadering georganiseerd tot in de puntjes!

Twenty7 aan de Maas is de perfecte vergaderlocatie in Rotterdam, met daarna eventueel lekker een borrel als afsluiter. U moet Twenty7 aan de Maas niet zien als standaard locatie waar alles recht toe recht aan is en waar iedereen naast elkaar zit, maar meer als unieke plek voor uw vergadering waar u indruk zult maken door creatief te zijn. Met uitzicht op de Kop van Zuid / Katendrecht aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant. Het open terras op de Maas (wat ook deels overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) maakt Twenty7 werkelijk uniek in Nederland

Het team van Twenty7 denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u de perfecte meeting kunt houden in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken. Onze locatie is niet een standaard vergaderruimte, er is geen standaard opstelling, maar alles zal in overleg gaan.

Twenty7 aan de Maas biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking diner of buffet en is compleet uitgerust met audio-visuele apparatuur mocht u daar gebruik van willen maken. Ons team organiseert uw vergadering van begin tot eind.

Hebben wij uw aandacht getrokken? Wij staan u graag te woord.

Informatie aanvragen:

Search