Trouwen

Top trouwlocatie aan het water!

Twenty7 is een van de meest bijzondere en unieke trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij met de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft Twenty7 aan de Maas alle faciliteiten en personeel om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven - wij ontzorgen u op alle vlakken! Hierdoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat? Kijk daarom niet meer verder: bij Twenty7 aan de Maas vindt u een top trouwlocatie en alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

Het Scheepvaartkwartier

Bijzondere Trouwlocatie

Twenty7 aan de Maas is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan de Maas! Wij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie voor een bruiloft in Zuid-Holland? Of wilt u in de omgeving Rotterdam? Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en natuurlijk de rest van Nederland. 

Ook heeft Twenty7 aan de Maas een prachtig terras aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade aan de Maas, uitkijkend over het water. Super romantisch, en het levert gegarandeerd prachtige foto’s op! Twenty7 is gelegen naast een van de meest bijzondere 'klassieke' jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt Twenty7 tot een intieme trouwlocatie voor uw bruiloft.

Twenty7 aan de Maas is gelegen midden in het Scheepvaartkwartier. Het meest romantische gebied van Rotterdam. Midden in het centrum. Het is een bijzonder gebied met al haar monumentale historische gebouwen. Daarnaast is onze locatie goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, de watertaxi en met de auto. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.
Een droombuffet bij uw droombruiloft!

Uw droombruiloft

Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven bij Twenty7 aan de Maas is er de mogelijkheid om buiten of binnen te dineren. We bespreken uiteraard voorafgaand aan de grote dag hoe u deze dag voor u ziet en wat uw wensen zijn, zodat dit echt een dag wordt om nooit te vergeten.

Bij winterse kou of regen kan het buitenterras worden voorzien van een overkapping. De binnenruimte wordt geheel naar uw wensen aangekleed. Voor het diner staan onze chefs klaar om de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten te maken, compleet bereid met de verste ingrediënten. Bij Twenty7 verzorgen wij dus écht alles op uw speciale dag. Klinkt dit als uw droombruiloft?
Luxe Seafood buffet i.s.m. Schmidt Zeevis

Bruiloft plannen

Het menu van de dag wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. We vinden het belangrijk dat alles in ons aanbod van de hoogste kwaliteit en vers is. We halen de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken en de culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met de lekkerste gerechten! 

Heeft u nog speciale dieetwensen? Of gasten die ergens allergisch voor zijn? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Of u nu een BBQ of een à la carte menu wenst, alles is bij ons mogelijk. Het meest gekozen huwelijksdiner bij ons is een sharing dinner; dit kan als walking dinner en als sit down. Een mooie dikke BBQ met gaaf aansluitend buffet op ons terras kan ook; evenals een 4 gangen-diner. Niets is een probleem!
Uw feest direct aan het water!

Feestzaal met uitzicht

Hier in Rotterdam staat ons restaurant aan het water met het mooiste panorama uitzicht van de stad. Het is daardoor ook mogelijk dat ons restaurant wordt omgetoverd tot een feestzaal. Er zitten aansluitingen voor zowel dj’s, zangers als voor bands, waardoor zij makkelijk hun muziek kunnen laten horen. Heeft u interesse in een dj? Twenty7 heeft eigen dj’s die wij voor u kunnen boeken. 

Daarnaast is er genoeg ruimte in de feestzaal voor bijvoorbeeld een photobooth. Dit kan de mooiste en grappigste herinneringen opleveren! De ruimte binnen is geschikt voor maximaal 150 mensen. De ruimte buiten is geschikt voor 300 personen, waardoor onze maximale capaciteit in de zomer 450 is! 

Genoeg mensen dus om met elkaar het glas te heffen op deze liefdevolle dag!
Een bruiloft om niet meer te vergeten!

Top 100 trouwlocaties van Nederland

Wij willen graag behoren tot de beste en mooiste trouwlocaties van Nederland. Bij Twenty7 aan de Maas zorgen we door een combinatie van service, ambiance en de locatie voor een onvergetelijke dag. Wenst u een locatie aan het water? Waar service hoog in het vaandel staat? Waar alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt? Dan bent u op onze locatie aan het juiste adres! 

Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. Wij willen uw dromen waarmaken en u ontzorgen!

Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Indien gewenst denken we met u mee.

Ook wedding-planners zijn bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Informatie aanvragen:

Search