Zakelijk 

Groepen & Zakelijke gastenpagina

Bij Twenty7 aan de Maas. begrijpen we het belang van een professionele omgeving voor vergaderingen, bedrijfsuitjes en zakelijke etentjes, verjaardagen of partijen en borrels. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle vergaderruimte, een uniek bedrijfsuitje of een indrukwekkende locatie voor een ander social event, wij hebben alles je nodig hebt om het (zakelijke) evenement tot een succes te maken.

Vergaderen

Op zoek naar een ruimte om te vergaderen? Twenty7 biedt diverse mogelijkheden. Voor zowel kleine als grote groepen. Met de Maas als onze 'achtertuin' kun je ook nog eens genieten van een waanzinnig uitzicht!

Hapje eten

Binnenkort met een grotere groep komen ontbijten, lunchen of dineren? Bij Twenty7 aan de Maas hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Lees verder om te ontdekken welke arrangementen wij allemaal aanbieden.

Bedrijfsuitje's

Rotterdam is de stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn! Met verschillende tours door de haven, het strand of door het centrum, laten wij uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort. U begint en eindigt natuurlijk bij Twenty7!

Trouwen

Twenty7 Aan De Maas is de perfecte trouwlocatie in Rotterdam om uw bruiloftsfeest te geven. Met uitzicht dat het beste beschreven kan worden als romantisch en spectaculair.. Het grote terras aan de Maas maakt uw bruiloft een werkelijk unieke bruiloft die zowel op u als uw gasten een blijvende indruk zal achter laten. Wij denken met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat de mooiste dag van uw leven plaats zal vinden in de mooiste trouwlocatie van Rotterdam en omstreken.

Verjaardag of Familiedag

Ontdek de perfecte locatie voor jouw verjaardagsviering of familiedag bij Twenty7. Onze feestelijke arrangementen, heerlijke menu-opties en gastvrije sfeer staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Laat ons jouw/jullie speciale dag onvergetelijk maken.

Feestavond

Twenty7 is de perfecte locatie voor u om uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel te geven. Met uitzicht op de kop van zuid aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant. Het open terras direct aan de Maas (wat ook overdekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) maakt Twenty7 werkelijk uniek in Nederland.

Twenty7 denkt met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat u een perfect feest kunt vieren in de mooiste locatie van Rotterdam en omstreken.

Twenty7 biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, walking dinner, bbq of buffet en is compleet uitgerust met geluidssysteem zowel binnen als buiten zodat we erna een feestje kunnen maken. Twenty7 organiseert uw bedrijfsfeest van begin tot eind.
Search