About Twenty7 aan de Maas

Welcome to our Hotspot 'Aan de Maas'

Wij zijn Twenty7. Een nieuwe horecagelegenheid in het centrum van Rotterdam. 7 dagen per week open voor lunch en diner. Sinds dit jaar kijken wij er naar uit om feesten & partijen te ontvangen. Onze locatie is geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen.  

De locatie is direct gelegen aan de Maas, dit is een mooie unieke locatie in Rotterdam. Het bevind zich bij het scheepvaartkwartier wat een mooi monumentaal gebied is. Ook is er een mooi uitzicht naar de Erasmusbrug en de Skyline van Rotterdam. Om de locatie heen zijn er veel parkeergelegenheden. Het is nabij de veerhaven en een watertaxi halte.  

We hebben een groot en divers aanbod van drank & eten. Hiervoor hebben wij de gelegenheid voor een gezellige borrel, lekkere hapjes, een Walking Dinner, A-La-Carte, Shared Dining of een gezellige BBQ.  Ook hebben wij een DJ Booth en set aanwezig voor de leukste muziek op feestjes. 

Onze locatie heeft een groot terras waar de hele dag de zon op schijnt, dit terras bevat ook heaters voor de koudere tijden.  
What we do

Twenty7 in de Media!

Wie wij zijn, en wat we doen? Dat lees je natuurlijk gewoon online!

De Buik van Rotterdam

De nieuwe hotspot biedt naast dit adembenemende uitzicht ook een uitgebreide menukaart voor lunch, diner en borrel.

.

.

.

.
Onze partners:
& more...

Contact Us

Search